Mandis Shop
Inici > Controlar més d'un dispositiu amb el mateix comandament.

Controlar més d'un dispositiu amb el mateix comandament.

Un sol comandament per governar-los a tots!

Aprofita aquesta increïble oportunitat! Ara tens la possibilitat d'afegir un dispositiu addicional sense cap cost quan triïs un dels nostres comandaments de substitució. Un cop hagis afegit el comandament al cistell de compra, se t'obrirà l'opció d'indicar la marca i el model del dispositiu addicional que desitges controlar.

 

Els nostres comandaments de substitució són autèntiques rèpliques dels comandaments originals, dissenyades per oferir-te una experiència de control òptima. Tot i que poden presentar diferències estètiques, en termes de funcionalitat són idèntics. En alguns casos, el comandament original ja té la capacitat de controlar diversos dispositius. Per tant, el nostre comandament de substitució ve equipat amb múltiples codis per satisfer les teves necessitats.

 

No obstant això, és important tenir en compte que si tots els codis disponibles en el comandament de substitució ja estan assignats, no podràs afegir més codis per controlar dispositius addicionals. Però no t'amoïnis, encara podràs gaudir de la versatilitat del comandament en canviar de dispositiu. Com? És senzill. Simplement prem els botons superiors de color blau, cadascun identificat amb la seva funció corresponent: TV, DVD, SAT i AUX. Així podràs canviar fàcilment entre els dispositius que desitges controlar.

 

És important tenir en compte que els noms dels botons són etiquetes i no necessàriament indiquen el tipus de dispositiu que controlen. Per exemple, pot ser que hagis de fer servir el botó DVD per controlar un televisor sense cap problema.

 

Els codis per a dispositius addicionals són un benefici afegit del comandament, i en cas que no funcionin o estiguin incomplets en alguna ocasió, no es considerarà motiu de reclamació.

 

En resum, no només obtindràs un comandament de substitució d'alta qualitat, sinó que també tindràs l'oportunitat d'ampliar les teves possibilitats de control sense cap cost addicional. És hora d'eleva la teva experiència de control remot a un nou nivell!

Buscar comandaments a distància
i
Opcions de cercashow
Catàleg de Productes
Explora un món de possibilitats amb el nostre ampli catàleg de comandaments a distància. Tenim una selecció impressionant que abasta una gran varietat de marques i aparells electrònics. Amb una àmplia gamma d'opcions per triar, trobaràs el comandament ideal per controlar tots els teus dispositius. Descobreix la comoditat i la facilitat de controlar els teus aparells amb els nostres comandaments de confiança. Deixa que la màgia de la tecnologia transformi la teva experiència de control!Comandaments a distància online
Aire Condicionat
Comandaments a distància per a totes les marques d'aire condicionat Aire Condicionat
Copyright © Mandis Shop 2024
Contacte Vol ser distribuïdor? Descarregar factura Comentaris de clients Condicions Generals de Venda Política de privacitat i cookies Formes de Pagament Enviaments Seguiment d'enviaments Retornar un article Formulari de desistiment Versió per mòbils