Mandis Shop
Inici > Marques > Comandaments a distància Metz > Comandament original METZ 539C267706W050
CartCistella de la compra
Quantitat: 1
Incloure les piles:
Preu: 29,00 € (IVA inclòs)

Comandament original METZ 539C267706W050

Comandament original 539C267706W050

Referència: 539C267706W050
No disponible

Comandaments Equivalents

Comandaments equivalents que substitueixen en totes les seves funcions al comandament METZ 539C267706W050:

Descripció

Comandament a distància original 539C267706W050 que serveix per televisors de la marca Metz.

Totes les funcions del teu televisor Metz estan al teu abast amb aquest comandament a distància, que ofereix una funcionalitat completa. Podràs controlar el volum, canviar de canals i realitzar diverses operacions.

El comandament a distància et permet accedir de manera immediata a les aplicacions del televisor intel·ligent, incloent Netflix i Google Play.

El comandament a distància Metz que no és una rèplica, sinó un model original de la marca.

Els punts en relleu en certes tecles ajuden les persones amb discapacitat visual o en ambients amb poca llum a utilitzar les tecles amb més facilitat i precisió. Solen estar ubicats en tecles clau com el número central (5) i les tecles de funció per facilitar-ne la identificació i l'ús.

Comandament amb micròfon

Amb el micròfon integrat, el comandament a distància es converteix en un potent aliat que s'adapta a les teves ordres. Controla el dispositiu amb la teva veu i gaudeix d'una experiència sense mans, sense haver de tocar ni un botó.

Comandament a distància per a Televisor Intel·ligent

El comandament a distància dedicat a Smart TV et brinda la capacitat de manejar totes les funcions i operacions del teu televisor intel·ligent. Aquests televisors avançats, connectats a la xarxa, ofereixen aplicacions diverses i serveis en línia, que van des de la transmissió de vídeos fins a la navegació web i les xarxes socials.

Comandament a distància amb Bluetooth

És important assenyalar que el comandament té alguns botons que operen mitjançant rajos infrarojos (IR), mentre que d'altres utilitzen Bluetooth. Per a les tecles IR, cal tenir visió directa entre el comandament i el dispositiu, cal apuntar el comandament cap a aquest. No obstant això, les funcions que utilitzen Bluetooth no tenen aquesta restricció.

Marca

Marca: Metz
Comandaments a distància Metz
El comandament a distància s'envia protegit amb un embolcall especial, juntament amb les piles necessàries (si les sol·licites). L'enviament es realitza de forma àgil i segura, assegurant que arribi a les teves mans en el termini de lliurament indicat. A més, rebràs la comoditat de rebre la teva factura directament al teu correu electrònic. La teva experiència de compra serà impecable des del primer moment!

Alguns aparells que utilitzen aquest comandament són

Metz 50G2A52B
Metz 55G2A52B
Metz 58G2A52B
Metz 65DS9A62A
Aquest comandament té els següents botons:
Power, Mic, Mute, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0, CH List, Source, Home, Menu, Exit, Back, Up, Down, Right, Left, OK, Netflix, Google Play, V +, V -, i +, Guide, P +, P -, << / Reveal, Play / Index, >> / Mix, Subtitle, Pause / Timeshift, Stop / Cancel, Red, Green, Yellow, Blue, Text, Fav / Size, AD / Sub-Page, Nicam I/II / Hold
AAA

Utilitza 2 piles del tipus AAA

Pila alcalina tipus AAA LR03 de tensió 1,5 V utilitzada en la gran majoria de comandaments a distància.

Vídeo
Comentaris de clients
_ _ _ _ _
date:març 2022
bona tarda, comanda, servei i recollida, menys de 24h. impecable, bona feina, felicitats. salutacions,
Josep,
España
_ _ _ _ _
date:octubre 2021
Servei eficient i ràpid. Gràcies.
Joan Manel,
Espanya
_ _ _ _ _
date: 2020
Tot perfecte.
Jordi,
Espanya
_ _ _ _ _
date:juny 2020
Molt bé
FRANCISCO,
España
_ _ _ _ _
date:agost 2022
perfecte¡
Joan,
Espanya
_ _ _ _ _
date:octubre 2020
Encara no ho l'he provat, però només per la precición i amplitud de la informació que faciliten ja he de felicitar-los. Això és treballar bé Lluís
Luis,
España
_ _ _ _ _
date:abril 2020
Tot correcte. Gràcies
Daniel,
España
Escriure un comentari
Novetats
Veure'n més
Copyright © Mandis Shop 2024
Contacte Vol ser distribuïdor? Descarregar factura Comentaris de clients Condicions Generals de Venda Política de privacitat i cookies Formes de Pagament Enviaments Seguiment d'enviaments Retornar un article Formulari de desistiment Comandaments per hotels Versió de sobretaula